It is currently Thu 15 Nov, 2018 - 2:46 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: going for a while
PostPosted: Sun 15 Dec, 2013 - 4:00 pm 
Operator
User avatar

Joined: Tue 24 Apr, 2012 - 8:36 pm
Posts: 204
Location: Varlos
SMP has now been updated to 1.6 as most of you know, however due to this my laptop lags so much its impossible to play minecraft. When the server was in 1.5 I had optifine which allowed me to play it with much less lag. Since then my laptop has broken you could say and it wont allow me to download anything new. This means I cant download optifine for 1.6, meaning I lag so much its impossible to play. However in 1.7 they added a feature which makes minecraft run much faster and in 1.8 they said they will improve it even more. So until the server is updated to 1.7 I wont be able to come on, unless I buy a new computer. So cya all. :)

_________________
LEADER OF THE MIGHTY CITY OF VARLOS!


Top
  Offline Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: going for a while
PostPosted: Sun 15 Dec, 2013 - 8:11 pm 
Admin
User avatar

Joined: Thu 12 May, 2011 - 5:54 am
Posts: 604
Location: Over the Rainbow
Windows user by any chance? Could be a virus, I can't think of anything else that would suddenly make your pc stop allowing you to "download anything new". It's been a while since I've had windows, but you might try avast free antivirus. The only other thing I can think of would be to reinstall java.

Also, you might try magic launcher if you aren't using it already, it makes installing mods like optifine much easier.

If you could provide a more detailed description of the problem, someone more knowledgeable might be able to help, but nevertheless, it's been fun and I hope you are able to come back soon.

_________________
Image


Top
  Offline Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: going for a while
PostPosted: Mon 16 Dec, 2013 - 6:05 pm 
Agent
User avatar

Joined: Fri 21 Oct, 2011 - 8:13 pm
Posts: 677
Location: In a galaxy far far away...
I had the same problem for a little while, basically, for him (I know this as we chat over Skype) it says every file being downloaded has a virus and was deleted, I think it may be the antivirus program because when my dad installed avast, it seemed to sort itself out

_________________
Image
Image

Leader of the Might City of Varlos


Top
  Offline Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: going for a while
PostPosted: Mon 16 Dec, 2013 - 6:16 pm 
Admin
User avatar

Joined: Wed 15 Dec, 2010 - 9:06 am
Posts: 1767
Location: Surrey, England
Avast! is what I use, in addition to the server, to protect us against bad files. I would start up your system in safemode and run a nice thorough scan. And if not, start up your system in safemode with Networking, and download your file. :3


Top
  Offline Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: going for a while
PostPosted: Sat 28 Dec, 2013 - 6:25 pm 
Operator
User avatar

Joined: Tue 24 Apr, 2012 - 8:36 pm
Posts: 204
Location: Varlos
And im back! Laptop seems to be running much better now (know idea what I did).

_________________
LEADER OF THE MIGHTY CITY OF VARLOS!


Top
  Offline Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
© 2014 - Hawknet Computing Ltd - Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group